Coaster med forskellige materialer

En coaster, som vi alle ved, er en lavvandet plade eller måtte, der bruges til at beskytte overfladen under den.Men de fungerer også som indretning, når de vises på bordene.

Når du tænker på, hvilke coasters du skal købe, skal du være opmærksom på, at der er mange forskellige muligheder på markedet, og hvad end der matcher din stil og personlighed er det perfekte valg i slutningen af ​​dagen.

Coasters kan komme i en række forskellige former, farver og størrelser.De kan også være lavet af forskellige materialer som keramik, træ, glas, harpiks osv. Så vælg og vælg et sæt bordskånere til dit bord, der passer bedst til dine behov.

Her er nogle coastere, der er både moderigtige og æstetiske og funktionelle:

Keramiske glasbrikker

Keramik er et sprødt og hårdt materiale, der er fremstillet ved at brænde ler i høje temperaturer og glasere det.Dette materiale er meget alsidigt og kan laves til mange forskellige ting som tallerkener, gryder, glasbrikker osv.

Selvom keramiske glasbrikker normalt har traditionelle designs på sig, er der nogle som dem på Passion, der har klassiske såvel som moderne mønstre på de keramiske glasbrikker.Disse er en af ​​de perfekte bordskånere til dit bord, da de fås i enhver form og størrelse, og du kan finde en, der passer til husets design.Disse keramiske glasbrikker er ideelle til hjem med traditionelle eller boho-designstile.

  • Kork coastere

Kork er et naturligt letvægtsmateriale, der fås fra barken på korkegetræerne.De er kendt for deres vandafvisende og flydende egenskaber sammen med dens evne til at modstå ledende varme, hvilket gør det til et perfekt materiale til en coaster.

Kork giver et rustikt og naturligt udtryk som et dekorationsstykke til bordet.Det beskytter bordet mod ridser og skader fra vand eller varme.Denne kork-coaster er perfekt til skandinaviske, moderne, minimalistiske, kystnære designstile.

  • Glasskånere

Glas er et af de mest luksuriøse materialer, der findes på markedet, da det er skinnende og gennemsigtigt, hvilket giver det et imponerende luksuriøst look.Da glas kan støbes til hvad som helst, er det utroligt velegnet som en coaster, da der er flere mulige glas coastere derude.

Coasteren kan kun være en almindelig glasplade eller have en masse detaljer og gravering på coasteren.Glas i sig selv er et skrøbeligt materiale, så det kan bruges til enhver fancy lejlighed som et middagsselskab i stedet for at bruge det til hverdagsbrug.Disse glasbrikker er perfekte til moderne, moderne, minimalistiske, industrielle, skandinaviske og glam indretningsstile.

  • træskånere

Disse træskånere er fantastiske, da de ikke leder varme, så de er utroligt alsidige til både varme og kolde drikke.Bonussen er, at den bringer et strejf af naturlige elementer ind i huset.


Indlægstid: Aug-07-2022

Abonner på vores nyhedsbrev

For forespørgsler om vores produkter eller prisliste, bedes du efterlade din e-mail til os, og vi vil kontakte os inden for 24 timer.

Følg os

på vores sociale medier
  • facebook
  • en (3)
  • twitter
  • Youtube